top of page

Дитяча перукарні Піпітто Оболонь відкривається 16 серпня 2023 року

Оновлено: 19 серп. 2023 р.

У відповідь на попит на якісні та креативні послуги для найменших модниць та модників, в Києві готується відкриття нового салону краси для дітей - "Піпітто". Це істотна подія для міста, оскільки "Піпітто" - це вже не просто перукарня, а справжня мережа салонів краси, яка відтепер буде працювати на обох берегах Дніпра та дарувати дітям радість та незабутні емоції.

Популярність перукарні "Піпітто" серед мешканців Лівого берегу Києва вже давно стала добре відомою. Особливо тих, хто проживає на Харківському масиві, в районі Позняків та Осокорків, миттєво розпізнають це назву. Протягом більше п'яти років, "Піпітто" служить своїм маленьким клієнтам, втілюючи найсміливіші ідеї укладань та створюючи яскраві образи для наймолодших.

Великий крок вперед зроблено, адже нова перукарня "Піпітто" тепер відкриває свої двері і на Правому березі Києва. Мешканці Оболоні, Мінського масиву, Подолу, Сирця, Виноградаря та навіть Вишгорода відтепер зможуть скористатися неймовірними послугами справжніх майстрів.

Зручне розташування перукарні "Піпітто" - це ще одна її велика перевага. Завдяки чудовому місцерозташуванню, всього в кількох хвилинах від станції метро Мінська та недалеко від зупинок автобусів 99, 325, 421, тролейбусів 24А, 36А, а також маршрутних таксі 472, 476, 530, вас чекає справжня казка для дітей та їхніх батьків.

За тими, хто планує прибути на власному авто, теж передбачені безкоштовні парковки паралельно вулиці Левка Лук'яненка (раніше відома як маршала Тимошенко) та вздовж проїзду між будинками вулиць М. Тимошенка, 21 та М. Тимошенка, 19.

Перукарня "Піпітто" прихована в затишному ТЦ SmartHub Obolon, де знаходиться справжній куточок краси для дітей та їхніх батьків. З 10:00 до 20:00 годин, щодня, маленькі клієнти та їхні батьки матимуть змогу насолодитися найкращими послугами від професіоналів. Протягом перших місяців роботи, ми радимо вам надавати перевагу онлайн запису, адже окремі дні можуть бути неробочими.

В "Піпітто" вас чекає величезний вибір послуг: проколювання вух, стильна стрижка чубчика, дитячі та дорослі стрижки, плетіння кіс, а також навіть плетіння кіс з канекалоном та багато інших креативних можливостей для створення неповторних образів.

З нетерпінням чекаємо на всіх вас у "Піпітто", де наші перукарі готові зробити ваш візит незабутнім, даруючи радість та самовирження вашим малюкам.
Дитячий салон краси Піпітто Оболонь
Дитячий салон краси Піпітто Оболонь

bottom of page